Главная|Форум|Статьи|Файлы|Лаги и баги|Видео|Картинки|Каталог

[Новые сообщения· Участники· Правила форума· Поиск· RSS]
Страница 1 из 11
Модератор форума: Voron, VADIk 
Форум » Online Game » Форум Lineage 2 » Незнакомка (Ты её встречал?))
Незнакомка
FreeLancerPOALДата: Пятница, 18.07.2008, 01:18 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Эта ночь выдалась тяжёлой.
Высоко над лесом ярко светилась луна в виде огненно красного глаза. Несмотря на тёмную ночь лес был полон жизни. Вдали выли веровульфы, слышась крики орков, ликующих лизардменов и загробные стоны нежити, которая обитала в этом лесе.
Во внушающих страх доспехах, с окровавленными мечами стоял гладиатор. У ног его лежало окровавленное тело некроманта. Гладиатор долго смотрел на труп, а потом тихо вымолвил:
-Теперь твоя душа будет упокоена навечно, я отомстил за тебя брат! Этот некромант поплатился за твою смерть!
У некроманта были ужасные раны-его правая рука была перебита в нескольких местах, вероятно гладиатор сперва нанёс удары на руку которая держала боевой посох, что бы обеззаружить его. В области сердца виднелись две широкие рваные раны. Ещё у некроманта было перерезано горло. Вероятно удары в область сердце были контрольными.
Вдруг гладиатор услышал еле слышный треск ветки. Он обернулся и заметил промелькнувшую тень. Глад побежал за ней. Когда гладиатор сбился со следу, он остановился и почувтвовал что-то холодное возле своего горла. Гладиатор замер и услышал приятный запах. Очень нежный женский голос начал шептать ему на ухо:
-Зачем ты преследуешь меня, странник?
-Я заметил что ты наблюдаешь за мной и подумал что ты враг...-прошептал гладиатор,-но как я убедился-это не так...
-Почему ты думаешь что я не враг?-спросила незнакомка
-Враги охотяться за мной и при первой же попытке перерезали мне горло без всяких вопросов,-сказал гладиатор и аккуратно взял незнакомку за руку, которой она держала кинжал. Незнакомка не стала сопротивляться когда гладиатор начал убирать её руку в сторону и разворачиваться. Незнакомка была одета в тёмную накидку с капюшоном и лицо её закрывала тёмная маска которая была похожа на паранжу. Сквозь её накидку было чётко видны её бездонные глаза с длинными ресницами, на капюшоне были прорези из которых виднелись длинные эльфийские уши.
Они долго глядели друг на друга, их взгляды встретились вместе и это молчание тянулось как вечность. Однако она быстрой рысью скрылась во тьме. Гладиатор долго стоял на месте как будто на него наложили заклинание "руд", однако вскоре он опомнился и отправился напрямик в город, телепортов у него небыло и поэтому в город пришлось ити пешкодралом.
Через пару минут гладиатор услышал женский крик
-Незнакомка!-неожиданно для себя воскликнул гладиатор.
Гладиатор ринулся в сторону крика и заметил следы небольшого отряда. В отряде было несколько тёмных эльфов и один огромный орк. Следы вели в пещеру. В пещере слышался спор нескольких существ
-Ты что, хочешь отведать моего топора?Тёмный эльф!-крикнул грубый басистый голос.
-Ты умрёшь быстрей чем сможешь достать свой топор!-послышался более звонкий, но загадочный голос.
-Ты не пробьёшь своими стрелами мои доспехи!-опять послышался грубый басистый голос,-девушка будет сначала моей, а потом сами решайте!
Гладиатор понял что речь идёт о той эльфийке, которую он встретил в лесу. Надо было спешить, пока они не чего с ней не сделали. Гладиатор вынул свои мечи с ножен и бросился внутрь пещеры. Там он увидел лежащую связанную эльфийку и орка, стоявшего рядом с ней. Гладиатор понял что напрямую биться с орком дестроером ему бесполезно, сильно он здоровый для быстрого гладиатора. Гладиатор тихо прокрался к орку сзади и подняв меч хотел нанести ему удар, однако непроизвольно окликнул он орка и отскочил. Орк увидев враждебно настроеного гладиатора, вынул свой боевой топор и с разбегу снёс с ног гладиатора. Гладиатор упал и тут же встал на ноги. Орк начал размахивать своим топором, но гладиатор умело уворачивался от ударов и своими мечами блокировал некоторые удары орка. Гладиатор понял, что долго он в защите не выдержит и ему пришлось перейти в контратаку. Каждый раз когда гладиатор уварачивался от удара, он наносил ответный удар мечами по орку, но тот блокировал эти удары своим огромным топором. Гладиатор оказался проворней орка и сумел ранить его в живот. Увидев что орк от удара немного потерялся, гладиатор не упустил момента и перешёл в прямую контратаку. Он наносил орку удары за ударом, но орк всё ещё стоял на ногах. Орк от наносившихся ему ударов начал отступать. Гладиатор увидел, что на стене был острый обломок который выпирал из неё примерно на сантиметров 12, но он был очень остёр. Когда орк начал подходить к этому обломку, гладиатор со всех сил ударил орка ногой и тот наткнулся на обломок спиной и гладиатор успел перерезать горло орку.
Глад побежал к лежащей эльфийке и развязал её.
-Зачем ты спас меня?-спросила эльфийка.
Но гладиатор не успел ей ответить. Из глубины пещеры выбежало 4 тёмных эльфов-дагерщиков. Гладиатору не составила труда сразиться с четырьмя сцыкунами. У первого отлетела одна рука и он захлмордался собственной кровью, второй наткнулся сам же на свой огромный дагер, третий навеки потерял свою голову, а четвёртый был без жалостно разрублен на две части.
-Сзади!!-выкрикнула эльфийка и жгучая боль пронеслась по позвоночнику гладиатора
-Уходи от сюда!-с последних сил просипел гладиатор. В его спине торчала стрела, а сзади стоял тёмный лучник. Гладиатор сел на на колени и услышался звон падающих мечей.
-Уходи!!!-ещё раз просипел он эльфийке.
Гладиатор из последних сил зжал рукояти свих мечей. Один меч он немного приподнял над землёй и с разварота метнул его в лучника. Лучник упал на землю сражённый. Лужа крови расплылась по земле.
Тьма начал сгущать в глазах гладиатора и он почувствовал холод в груди.
На похоранах гладиатора было много народа. Его похоронили с почястями великого героя. Вскоре после погребения героя, люди начали расходиться, но всё же одна фигура стояла там очень долго. На ней была тёмная накидка с капюшоном из которого были отчётливо видны эльфийские уши...

Если тебе плюют в спины - значит ты впереди!

ЧИРОДата: Пятница, 19.09.2008, 15:30 | Сообщение # 2
Подполковник
biggrin biggrin

дураки и дороги вечная проблема

ЧИРОДата: Пятница, 19.09.2008, 15:30 | Сообщение # 3
Подполковник
спс smile

дураки и дороги вечная проблема

AlarisДата: Четверг, 26.02.2009, 11:07 | Сообщение # 4
Шериф в черной шляпе
Літопаси Падіння Аргону
.....вчора наші розвідники виявили біля катакомб відьми дивну активність диверсіонних груп людей , як ці диваки ще не зрозуміли що шастати по території темних ельфів це не в карти орків розводить .
Міраель : Патріарх Лорін ! Даю вам місію яка стосується знищення диверсантів ворожої раси та крім цього ви повинні проникнути в місто Аргон для збору інформації про ворога.....
Лорін : Пані а що зробити з світлими братами в нейтральній зоні ? В останьому бою проти них загинули мої кращі воїни ...
Міраель : набери нових , багато хто хоче ввійти під командування командира який призвів до падіння підземну цитадель світлих .

Цієї ночі я не спав . Наказ сестри був ясним "знищення і інформація" , але чомусь я не зрозумів одного . Навіщо наказувати храмовникові Шилен іти на тихе полювання . Хмм це попахує ідіотизмом . Хоча сестра ніколи не робила помилок , особливо таких хоча в неї завжди план нараховує 5 ато і більше кроків до цілі smile .
Хоча в сторону , є місія , є Я , треба команду , танцюриста смерті ех їх так мало sad нічого візьму Домінаса ,
кілька розвідників Шандрі та її брата Фаріона (ех які вони смішні коли щось не виходить , хоча напевно без них я б і не взяв цитадель світлих , коли вони знищили командування прямо під носом у охорони smile ) . Треба чаклун
для захисту від магічних пасток , чорт нікого не має sad доведеться взяти Ланаю , хоча може краще зовсім не брати мудриця храму Шилен ніж її ? Та ну дам їй шанс , хоча досих пір здригаюсь від спогадів про те як ця ідіотка замість того щоб передати свою магічну силу мені , ледь не відпалила мені руку . Все команда є .
Останій запис в щоденнику на сьогодні , я відчуваю що десь пролили кров одного з темних братів , десь біля переходу на нейтральну територію , нас мало sad загостряється зв"язок між нами і тому за кров мого брата я проллю в десятиро більше крові ! Люди зрозуміють що таке знищити істоту темряви і не вмерти самому .

Щоденник капітана диверсантів Франца де ЛаСта .

Ми ходимо кругами по цих проклятих землях вже четвертий день . Мої люди скоро почнуть панікувати . Я ненавиджу це місце . Навіть вся енергія катакомб не встоїть перед тим жахом який я відчуваю через близькість до народжених прокляттям . Велика Ейнхазад захисти наші душі . Але всеодно треба зробити нашу священну місію покладену на нас Архіепископом . Треба забрати печатку із чортових катакомб , печатку яка є ключем до пізнання сили Шилен , треба її знайти і знищити ! За будь яку ціну ! Іначе буде існувати навіть найменший шанс її повернення .......

П"ятий день .

Я все більше відчуваю присутність злих духів . Я знав що не треба вбивати тих вартових , але якщоб ми не зробили цього в перший день , вся місія пішлаб під відкос . Ми втратили ще одного з нашої маленької групи в п"ять чоловік sad і того нас троє . Майбутнє людей залежить від нас ...... Залежить від нас ...... ЦІ СЛОВА ВЖЕ НЕ ЗІГРІВАЮТЬ НІ МОЮ ДУШУ НІ ДУШІ МОЇХ ДРУЗІВ ! Вони мають надію що повернуться і віні мені , вони підуть за мною хоч в пекло , проте я не хочу їх туди вести...... Вирішено далі я йду сам !

Літопис падіння Аргону

Ми ганяємо цих ідіотів по болоту вже 2 день . Ланая всетаки навчилася чомусь , насилає на них такі кошмарні думки які б навіть я не витримав smile . Вони такі смішні , беззахистні , і це все що виставили проти нас храм Ейнхазад хай буде прокляте це ім"я , я був про них кращої думки . Ще кілька годин їх поганяємо і будемо кінчати , нажаль іхнього капітана чекає довга смерть , так мстять темні за кров своїх братів та сестер .

Через кілька годин.......

Після заходу сонця Фаріон і Шандрі без звуку вбили останніх воїнів цього горе Паладіна . Я з Ланаєю довго зводили його з розуму різними закляттями . Шкура Святих Лицарів міцна , але древня магія предків моїх і не таких ламала .
Після шести годин мук від чарів я всетаки вирішив гуманно прикінчити ворога свого , він воїн як і я , хоча я думав мучати його до ранку . Та часу мало ми повинні дістатися до аргону .

Дякуючи танцю тіней Домінаса ми пройшли в місто , там була сила силенна воїнів , після того як Ланая прочистила думки одного із головних ми зрозуміли , після невдалої місії тих горе "героїв" , Храм зібрав багацько воїнів магів , святих , і просто безумців які згодились в честь Ейнхазад іти в болота smile .
нас помітили ми старались тікати але нас обійшли з усіх боків , ми в пастці , от і скінчилась історія одного з великих воїнів , хіба так ? Повинна була вона закінчитись .
З самого початку вбили Домінаса мій друг побер забравши з собою тридцять душ , ВІН БУВ ВЕЛИКИМ ВОЇНОМ ПРОКЛЯНИ ВАС ШИЛЕН ! Ми падали натиск слабшав через кілька хвилин ми бились на горі трупів ворога sad
Святу магію було не втримати і зараз від нас буде лише порошок , та Шандрі кинулась на Кардинала який готував удар вона кинулася на гострі як бритва списи , Кардинал в пав з пробитим серцем ,в одну мить як по команді тіло Шандріс було пробито що найменше десятьма списами , по темній шкірі красуні капала червона але всетаки тамніша ніж в інших рас кров . Фаріона взяло безумство він був Аватаром Самої СМЕРТІ на цій замлі і в цю мить . В величному бою впав Фаріон пропустивши удар щита одного з воїнів .
Ланая віддавала мені свої сили поки я не скомандував їй телепортуватися звідси . Хтось повинен був розказати про те як пролилася багряна кров з відтінком темного . Вона віддала мені свої останні сили і втекла через магію телепорта .
Зостався я , я , я , і ще раз Я ! Воїни людей перестали нападати , вони розступились , а я ближче притиснув до тіла свій щит . Переді мною вийшов , чорт це був старійшина Світлих ..... Він був під руку з Архієпископом .
Старійшина : Кинь зброю темний брат навіть в разі твоєї смерті некроманти людей витягнуть з твого розуму все ,
перестаньмо проливати кров рідних братів .
Лорін :Зрадник ! Ти зрадив своїх братів ! У нас був мир вже 200 років і ви знову за своє . Ви зговорилися за спиною з-0 цими собаками !!! ..... ні пощади вам ні прощення !!!! Хай забере ваші душі Матір Шилен !
Архієпископ : Не вимовляй тут цього імені ! Істота темряви ! Я зібрав сили і я своєю силою яку віддали мені тисячі , очищу всі ті землі які стали проклятими через вашу присутність ! ! ! В ім"я великої Матері !

Я кинув свій меч який був зі мною практично 500 років , відкинув щит який бу даром мені як Храмовнику матері Шилен , і я...... за секунду зібрав стільлки енергії в обох руках я зробив дві найсильніші магії які я знав !
Рука смерті стала моєю лівою кінцівкою , а для старійшини смерть та посмертя було страшнішим angry Права
рука потихеньку перетворилася в длань моєї богині ! Мені потрібно було менше секунди щоб доторкнутися до кровних ворогів smile .
Останнє що я бачив це те як воїни метушаться , крики , трупи моїх друзів стали попелом , золою і вже нема загрози некромантії smile В останні секунди свого життя я впав заживо перетворюючись на попіл .
І наді мною небуло нічого крім темряви , холодної , але такої знайомої та близької для мене , та і її не було була лише свобода яку вона дає .
Так душа темного рванулась до його матері Шилен . Він був не просто її храмовником він був її воїном smile
Воїном Величної Темряви !

"Темрява в кожній краплині крові , веде до свободи в кожному атомі мого тіла".(ALARIS)

AlarisДата: Четверг, 26.02.2009, 11:08 | Сообщение # 5
Шериф в черной шляпе
All by Alaris ! Все писав сам ! За порушення авторських прав безкоштовний синяк під оком і три години плачу в подушку !

"Темрява в кожній краплині крові , веде до свободи в кожному атомі мого тіла".(ALARIS)

Форум » Online Game » Форум Lineage 2 » Незнакомка (Ты её встречал?))
Страница 1 из 11
Поиск:

Copyright MyCorp © 2010